Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Winkelwagen - €0.00

Over Ons

Wie zijn we?

Electine is een duurzame onderneming die zich richt op de productie en distributie van elektrische rookwaren. We willen hierbij een breed assortiment kunnen aanbieden waarbij wel nadrukkelijk rekening is gehouden met de beste prijs kwaliteit verhouding. Hiermee willen we voorkomen dat onze relaties door de bomen het bos niet meer zien. Ons assortiment kenmerkt zich dan ook op die producten die een hoge waardering van onze klantenkring krijgt.

De motivatie achter Electine is de wens u op een gezondere manier van het roken te laten genieten. Any time any where!!

 

Elk product is persoonlijk getest en uitgeprobeerd, voordat we het aan u aanbieden. Onze producten evenaren het traditionele roken in sensatie, gevoel, en effect, terwijl op hetzelfde moment de ongewenste en gevaarlijke aspecten van het traditionele roken teniet worden gedaan.

Wij werken graag nauw samen met onze klanten en vinden veel voldoening in het helpen van de E-Liquid samenstelling die het beste past bij de individuele smaak en behoeften van onze klanten. Electine staat bekend om zijn uitzonderlijk hoge kwaliteit tegen lage kosten, gemak en uitstekende service. We delen met u graag onze missie het roken te revolutioneren.

Mobile version: Enabled